Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Discuri autoadezive din silicon, 12 mm, set de 98 bucati

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2137 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceste discuri autoadezive din silicon, de diametru 12 mm, cresc frictiunea dintre magnetul disc si suprafata de montare. Astfel, maresc capacitatea de incarcare a magnetului in directia de forfecare. In mod ideal, discurile din silicon pot dubla sau tripla forta adeziva a unui magnet in directia de forfecare. Aceasta crestere depinde, totusi, de imperecherea individuala a materialelor, grosimea magnetilor si potential temperatura. Prin urmare, nu poate fi calculata exact. Discurile din silicon protejeaza, de asemenea, suprafetele delicate de zgarieturi.

Poti fie sa le lipesti direct pe oricare fata a unui magnet rotund, fie pe suprafata metalica unde va fi atasat magnetul. Adezivul puternic 3M asigura o mentinere pe termen lung.

Adezivul nu poate rezista la temperaturi mai mari de 80 C pe perioade lungi de timp. In schimb expunerea la temperaturi de pana la 150 C timp de cateva minute nu ar trebui sa aiba un efect advers. La fel ca toate produsele autoadezive, discurile din silicon trebuie asezate pe suprafete netede. Dupa care presate ferm si apoi lasate pentru cel putin 30 minute pentru cele mai bune rezultate.

Toate informatiile despre adezivul 3M pot fi gasite in fisa tehnica (PDF, engleza).

Inainte de a utiliza aceste discuri autoadezive din silicon pe scara larga, iti recomandam pentru siguranta sa efectuezi cateva teste inainte.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura