Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Magnet neodim bloc, 10x4x2 mm, putere 1,1 kg, N50

0 stars: 0.00 din 0 pareri

195 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Magnet neodim bloc, 10x4x2 mm, putere 1,1 kg, N50

Acest magnet bloc, la fel ca si ceilalti supermagneti ai nostri, este realizat dintr-un aliaj special NdFeB, care permite magnetului neodim bloc sa obtina o forta de atragere extrema in raport cu dimensiunile lui...mic, dar superputernic. Este folosit adesea de constructorii de modele de avioane care isi construiesc propriile motoare sau de asemenea, la inchiderea anumitor cutii. Cu cat magnetul este mai puternic, mai mic si mai usor cu atat poate fi proiectat si motorul. Blocul are un strat protector de nichel, ceea ce il face sa para foarte atragator.

Magnetul neodim bloc 10x4x2 mm are polii nord si sud pe cele doua suprafete mari.

Exemple de aplicatii versatile pentru magnetii neodim bloc:
- hobby & DIY, de ex. pentru agatarea uneltelor;
- mesterii ii folosesc si ii incorporeaza in mobila pentru inchideri discrete;
- atelier si la confectionarea modelelor;
- constructii si inginerie mecanica;
- decoratiuni creative;
- medicina.

Combinatia neodim-fier-bor este in prezent cel mai puternic material magnetic disponibil la nivel mondial. Chiar si in cazul suprafetelor mici, magnetii neodim obtin o putere de atractie remarcabila, ceea ce ii face foarte versatili. Avantajele acestui tip magnet:
- compact si puternic;
- forta mare de atractie pe o suprafata mica;
- "bun la toate", cu o multitudine de aplicatii.

Atentie! Magnetii neodim sunt tari si fragili, in special cei cu grosimi mai mici / forte de atractie mai mari. Acestia se pot sparge usor! Prin urmare, trebuie evitat un impact necontrolat a doi magneti, precum si un soc mecanic extern sau o presiune!

De retinut! Puterea mentionata este pentru un magnet atasat in plan orizontal de o suprafata! Un magnet atasat de un perete vertical poate sustine o sarcina de doar 20% din puterea sa de atractie. Depinde de asemenea, de caracteristicile suprafetei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura