Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Magnet neodim oala 25 mm, cu carlig, putere 18 kg

0 stars: 0.00 din 0 pareri

157 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Este un magnet incorporat intr-o carcasa de otel (oala) de diametru 25 mm. Acesta carcasa creste forta de atractie a magnetului la contactul direct cu o suprafata groasa de fier. Daca nu exista niciun contact direct cu placa de fier sau daca este subtire, vopsita sau aspra, nu vei putea obtine forta reala a magnetului. De asemenea, carcasa ofera si o protectie la impact. In felul acesta nu va mai exista riscul ca magnetul din interiorul carcasei sa se sparga. Acest model este prevazut cu un gat cu filet interior, la care este atasat un carlig.

Forta de atractie indicata a fost masurata perpendicular pe suprafata pe care trebuie sa se prinda magnetul. Este nevoie de mult mai putina rezistenta pentru a muta magnetul in lateral. Aceasta inseamna ca nu vei putea sa pui greutatea mentionata de 18 kg pe carlig, atunci cand magnetul este prins in plan vertical pe un perete. Vei obtine maxim doar atunci cand magnetul este prins in plan orizontal de tavan.

Magnetii neodim oala cu carlig au toate avantajele unui supermagnet, pe langa aspectul practic al carligului. Acestia pot fi utilizati in industrie, constructii interioare, instalatii de bucatarie, amenajarea magazinelor si constructia cabinei de expozitii. Pot fi folositi si prin gospodarie pentru a agata diverse obiecte, cum ar fi imbracaminte, materiale de birou, ustensile de bucatarie, semne sau pentru decorarea casei cu o anumita tematica, de exemplu de Craciun.

Te rugam sa retii: placarea cu nichel protejeaza oarecum magnetul oala cu carlig impotriva coroziunii, dar nu este suficient pentru utilizarea in aer liber. Prin urmare, este recomandata utilizarea lui in interior, intr-un mediu uscat.

Atentie! Puterea mentionata este pentru un magnet atasat in plan orizontal de o suprafata! Un magnet atasat de un perete vertical poate sustine o sarcina de doar 20% din puterea sa de atractie. Depinde de asemenea, de caracteristicile suprafetei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura