Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Magnet pentru separare tabla 120 x 60 x 222 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1758 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest magnet numit si "magnet rasfoitor" faciliteaza indepartarea sigura si eficienta a placilor de otel dintr-o gramada. Fluxul magnetic al rasfoitorului, generat de magnetii de ferita anizotropi din interior, patrunde in placile individuale, provocand ca acestea sa fie impinse una de alta. Golurile create intre placi permit indepartarea acestora intr-un mod convenabil. Magnetul rasfoitor poate fi utilizat pentru placi metalice moi, usoare (nu este potrivit pentru placi din cupru, alama, aluminiu etc.).

Polul "S" este situat pe suprafata partii de lucru a magnetului rasfoitor. Pe partea opusa, exista un camp magnetic sigur si mic cu polarizarea N. Denumirea polaritatii este imprimata pe partea din spate a carcasei.

Magnetul rasfoitor este recomandat pentru placile metalice cu grosimea de la 0,5 la 2 mm. Cu toate acestea, eficacitatea lui depinde de multi factori, cum ar fi: aria si grosimea placilor metalice, aparitia ruginii, gradul de contaminare, de exemplu cu ulei. Din acest motiv, iti recomandam sa verifici magnetul in conditii specifice de functionare. In cazul placilor metalice cu dimensiuni mai mari, pot fi necesare mai multe rasfoitoare.

Magnetul rasfoitor poate fi insurubat permanent la baza. Doua gauri M10 cu distanta de 60 mm sunt situate la ambele capete.

Dimensiuni: 120 mm x 60 mm x 222 mm
Greutate: 8,9 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura