Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Incuietoare magnetica pentru sertar si usa de dulap

0 stars: 0.00 din 0 pareri

65 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Incuietoare magnetica pentru a asigura usile de la dulapuri, sertare, sau alte usi fara incuietori, evitand deschiderea lor de catre cei mici pentru a avea acces la medicamente, cutite, articole fragile si alte obiecte periculoase din interior.

Sistemul de blocare mobilier este invizibil, ascuns in interiorul dulapurilor si rezistent chiar si la cele mai puternice trageri din partea celor mici. Astfel incat casa ta va ramane eleganta, fara sisteme de siguranta aflate la vedere. Chiar si cei mai ingeniosi copii nu vor putea sa-si dea seama de cum sa deschida aceste incuietori!

Cu un comutator special poti deschide incuietorile, cu o singura atingere! Perfect pentru bunici sau cand copiii nu sunt in preajma. Comutatorul ON/OFF are de fapt un magnet puternic incorporat, pentru a se potrivi la majoritatea dulapurilor, cu usi groase de pana la 4 cm.

Incuietorile sunt usor de instalat. Pur si simplu lipesti adezivul 3M aflat pe incuietori si zavoare, in interiorul dulapului sau sertarului, folosind suportul pentru fixare. Fara gaurire, fara scule necesare, protectia dulapurilor de copii nu a fost niciodata mai usoara!

Atentie: adezivul nu se va lipi la fel pe toate suprafetele (sticla, metale etc.), mai ales pe dulapurile vechi, din lemn, cu strat de vopsea. De asemenea, este recomandat sa se astepte 24 ore pana la folosirea incuietorilor.

Pachetul include:

4 x Incuietori;
4 x Zavoare;
1 x Comutator magnetic ON/OFF;
1 x Suport pentru fixare.

Extra suruburi de consideri ca iti sunt necesare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura