Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Banda feromagnetica autoadeziva, 5 m x 10 mm (rola)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

284 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Vrei sa faci ordine in viata ta de zi cu zi? Poti incepe cu aceasta banda feromagnetica autoadeziva (numita si banda feroasa). Banda flexibila iti permite sa creezi o suprafata potrivita pentru magneti in cel mai scurt timp, fie acasa, la birou sau in atelier. Folosind magneti de neodim in special, vei putea atasa note, liste de sarcini, retete, carti de vizita, fotografii, desene sau postere.

Aceasta banda feromagnetica de 5 m lungime si 10 mm latime poate fi taiata cu usurinta la ce dimensiuni doresti. Poti folosi chiar si un foarfece obisnuit. Montarea este foarte simpla: indeparteaza folia de protectie de pe suportul autoadeziv si apasa ferm banda feroasa pe suprafata dorita. Nu este nevoie sa dai gauri. Banda feroasa este adecvata doar intr-un grad limitat pentru aplicatii in aer liber sau pentru utilizare in zone cu umiditate ridicata (de exemplu, bai). Banda poate rugini in aceste medii, ajungand sa fie inutilizabila.

Te rugam sa retii: banda feromagnetica / banda feroasa este o banda subtire de plastic care contine particule de fier. Ca urmare, nu este in intregime metalica, iar magnetii nu pot atinge aceeasi forta adeziva ca si pe suprafetele complet metalice. Prin urmare, utilizeaza magneti mai mici de neodim pe banda feroasa. Magnetii mari de neodim sau de tip oala nu sunt potriviti pentru utilizarea pe benzi feroase, datorita greutatii lor considerabile.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura