Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 1 an.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Detasator magnetic de etichete, cu carcasa si capac

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27555 lei
Pe stoc
Nu
Descriere
Acest detasator magnetic este un puternic dispozitiv de indepartare a etichetelor de securitate pentru haine (12000 Gauss). Vei detasa etichetele rapid si usor in magazin.

Detasatorul magnetic este proiectat pentru a fi asezat pe blat, in zona punctului de vanzare si securizat la baza (exista mai multe gauri dedesubt in acest scop). Are aproximativ 82 mm in diametru si 75 mm in inaltime.

Acest dispozitiv de indepartare a etichetelor de siguranta pentru haine contine un magnet puternic permanent. Elimina tot felul de etichete standard. Este compatibil cu toate tagurile pe frecventa 8.2MHz (RF) sau 58kHz (AM) cu pin sau lanyard, pencil, golf sau dome. Spre deosebire de alte modele, aceste detasator are carcasa din plastic si este prevazut cu un capac tot din plastic, pentru protectie impotriva magnetismului. In interior sunt mai multi magneti de neodim care sunt lipiti impreuna ca o singura bucata in forma de cruce.

Caracteristici:

- Produs reutilizabil cu o durabilitate extraordinara;
- Un design bine conceput;
- Un produs usor de utilizat;
- Detasator magnetic pentru tag-urile de securitate.

Aplicatii: magazine de imbracaminte sau incaltaminte, articole din piele, cadouri, minimarket, librarie, biblioteca, articole sportive, s.a.

Atentie: nu deschide tag-urile tip banana cu orificiu, precum cele din poza, pentru care este necesar un alt detasator care nu e pe baza magnet.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura