Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Magnet neodim oala 16 mm, cu gaura ingropata

0 stars: 0.00 din 0 pareri

804 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest magnet neodim tip oala este prevazut cu o gaura ingropata de 3,5 mm pentru a putea fi fixat cu un surub. Poti folosi mai multe variante de suruburi, de exemplu:

- surub pentru lemn autofiletant M3;
- holsurub universal cu cap inecat Torx sau cruce M3;
- surub autofiletant Knauf M3;
- surub metric cu cap inecat M3 s.a.

Este un magnet puternic incorporat intr-o carcasa de otel (oala). Acesta carcasa creste forta de atractie a magnetului la contactul direct cu o suprafata groasa de fier. Daca nu exista niciun contact direct cu placa de fier sau daca este subtire, vopsita sau aspra, nu vei putea obtine forta reala a magnetului. De asemenea, carcasa ofera si o protectie la impact. In felul acesta nu va mai exista riscul ca magnetul din interiorul carcasei sa se sparga.

Forta de atractie indicata a fost masurata perpendicular pe suprafata pe care trebuie sa se prinda magnetul. Este nevoie de mult mai putina rezistenta pentru a muta magnetul in lateral. Prin urmare, nu vei putea pune la fel de multa tensiune pe un magnet la un ghiveci prins pe un perete, fata de un ghiveci atarnat de tavan.

Are o grosime de doar 4,5 mm astfel ca poate fi discret pentru a atarna semne, instrumente, unelte etc. Magnetii neodim tip oala cu gaura ingropata sunt foarte populari in zonele instalatiilor de bucatarie, in constructii, depozite, la tehnologia de semnalizare, la incorporarea in mobila etc.

Te rugam sa retii: nu este rezistent la rugina si, prin urmare, este destinat utilizarii interioare, intr-un mediu uscat.

Atentie! Puterea mentionata este pentru un magnet atasat in plan orizontal de o suprafata! Un magnet atasat de un perete vertical poate sustine o sarcina de doar 20% din puterea sa de atractie si depinde de caracteristicile suprafetei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura