Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bratara magnetica din otel inoxidabil, silver-gold

0 stars: 0.00 din 0 pareri

948 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta bratara magnetica este una dintre cele mai populare si poate fi purtata 24 de ore pe zi, pentru a asigura cantitatea corespunzatoare a terapiei magnetice la incheieturi si zona bratului.

Bratara este din otel inoxidabil, prin urmare nu isi va pierde luciul sau schimba culorile. Daca esti alergic la nichel nu trebuie sa iti faci griji, deoarece aceasta bratara magnetica nu contine nichel.

Bratara magnetica are o incuietoare sigura din otel inoxidabil.

Specificatii:

- Material Otel inoxidabil;
- 220 mm in lungime (se poate micsora prin scoaterea zalelor);
- 13 mm in latime;
- 4 magneti;
- Alte elemente continute: germaniu (negru) x 4, anioni (alb) x 4, infrarosu x 4;
- Puterea magnetica de 2500 Gauss;
- Polul Nord orientat spre corp;
- Greutate 53g.

Aceasta bratara are efecte benefice in urmatoarele cazuri: depresie, sindrom premenstrual, discopatii, sinuzita, astenie, dureri articulare, reumatism, reglarea tensiunii arteriale, dureri de spate, dureri de cap, insomnie, oboseala, stress, lipsa de energie.
Iti confera energie, vitalitate, buna dispozitie, te ajuta sa te refaci dupa perioade dificile. Dupa ce vei incepe sa porti aceste bijuterii, vei remarca modificari ale starii de sanatate in cateva saptamani. Actioneaza asupra meridianelor energetice ale corpului uman, fluidizeaza sangele si vitalizeaza organismul.

CONTRAINDICATII

Terapia pe baza de camp magnetic nu poate fi folosita de pacienti cu generator de puls cardiac sau alte aparate electronice de stimulare a unor functii importante ale organismului. Epilepticii sau femeile gravide trebuie sa consulte medicul sau practicianul de medicina alternativa. Protezele sintetice, implantele metalice in membre sau a valvelor cardiatice sintetice nu constituie contraindicatii; adica Magnoflex - terapie pe baza de camp magnetic poate fi folosit in aceste cazuri fara ezitari.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura