Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Magnet neodim oala cu doua fete, 60 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1327 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pregateste-te pentru urmatoarea ta aventura! Atunci cand pleci la o vanatoare de comori, nu stii niciodata ce ai putea gasi intr-un rau sau lac. Tot ce ai nevoie este de acest kit magnetic de pescuit. Cu acest magnet de recuperare si forta sa de atractie impresionanta de 100 kg, esti bine echipat pentru a merge la pescuitul cu magnet. Spre deosebire de magnetii obisnuiti de pescuit, acest magnet are ambele fete magnetice. Adica exista un magnet puternic din neodim cu o forta de atractie de 100 kg, situat atat in partea superioara, cat si in partea inferioara. Cei doi magneti sunt protejati de o carcasa din otel nichelat.

Acest magnet de pescuit are o alta caracteristica excelenta: contine doua filete interioare pentru a prinde suruburile M8. Un astfel de surub este inclus in pachet. De asemenea, si o cordelina din polipropilena (D 5 mm x L 15 m) este inclusa. Cele doua filete au fost proiectate in mijlocul (axial) si lateralul magnetului (diametral).

Magnetii neodim oala cu inel au toate avantajele unui supermagnet, pe langa aspectul practic al inelului. Acestia pot fi utilizati in industrie, constructii interioare, instalatii de bucatarie, amenajarea magazinelor si constructia cabinei de expozitii. Pot fi folositi si prin gospodarie pentru a atarna diverse obiecte mai grele in siguranta. Poate fi folosit pentru a recupera metale din rau, lac sau fantana.

Atentie! Acesti magneti nu sunt o jucarie si o manipulare neglijenta poate duce la raniri! Fii extrem de precaut in zonele in care pot fi gasite bombe neexplodate. Daca intr-adevar gasesti o comoara, de obicei nu ai voie sa o pastrezi - respecta reglementarile legale.

Pachetul contine:

1 x Magnet de pescuit
1 x Inel cu surub M8
1 x Cordelina polipropilena (D 5 mm x L 15 m)

Atentie! Puterea mentionata este pentru un magnet atasat in plan orizontal de o suprafata! Un magnet atasat de un perete vertical poate sustine o sarcina de doar 20% din puterea sa de atractie. Depinde de asemenea, de caracteristicile suprafetei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura