Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Suport magnetic rotativ pentru rama poster

0 stars: 0.00 din 0 pareri

214 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Suport magnetic rotativ pentru rama poster, de inalta calitate, ce are incorporati magneti de ferita intr-o carcasa din plastic solid. La capat are o piesa T rotativa pe care se fixeaza rama, iar datorita butonului poate fi rotit cu 180. Apoi se blocheaza in pozitia dorita. Acesta permite pozitionarea usoara si flexibila a cadrelor de afis.

Ideal pentru utilizarea in magazine si depozite pentru a afisa pe rafturi diferite informatii, anunturi, reduceri s.a. Montajul este simplu, fara efort, de asemenea, fara gauri si suruburi.

Utilizarea in aer liber poate duce la aparitia ruginei la suprafata pe anumite zone. Acest lucru nu afecteaza insa functionarea. De retinut: Forta adeziva completa este atinsa atunci cand omologul feromagnetic este neted si de o grosime suficienta si cand magnetul face contact direct si complet. Magnetii incastrati in oala isi pierd deja o mare parte din forta lor adeziva la o distanta de doar jumatate de milimetru fata de suprafata feromagnetica. Aceasta caracteristica este mai pronuntata la magnetii cu oala decat la alti magneti de ferita si neodim.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura