Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cadou Leaganul lui Newton, Giant Newton's Cradle

0 stars: 0.00 din 0 pareri

99 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Leaganul lui Newton, Giant Newton's Cradle

Leaganul Newton este ceva ce aproape toata lumea a vazut, dar nimeni nu stie de unde sa-l ia. Este un obiect decorativ pe care il vezi adesea in filmele de la televizor.
Acum avem o versiune mai mare cu soclu din lemn, bare si bile metalice. Acest lucru va arata grozav pe orice birou. De aceea, poate fi si un cadou excelent pentru cei dragi, indiferent de ocazie.

Este fabricat din lemn si otel de inalta calitate. Produsul a fost numit dupa fizicianul Isaac Newton si demonstreaza legea conservarii energiei cu ajutorul bilelor de metal. Leaganul lui Newton este format din 5 bile de metal identice atasate unui cadru metalic. El functioneaza astfel: atunci cand o impingi o bila si se leagana, ea se va lovi de restul bilelor oprindu-se, dar ultima bila din rand va fi propulsata in aer si se va intoarce lovind la randul ei celelalte bile. Bilele vor continua astfel. Miscarea prelungita a bilelor este o dovada a legii conservarii energiei a lui Newton. Acesta sustine ca energia nu se pierde ea se transforma.

Leaganul lui Newton poate fi folosit ca jucarie educationala ce demonstreaza legile fizicii.
Specificatii:
- material: otel, platforma din lemn;
- dimensiuni produs: inaltime: 17,5 cm, platforma: 18 x 12 x 1,5 cm;
- dimensiuni cutie: 18,5 x 16 x 5 cm;
- greutate: 770 g;
Trimite mesaj
Din Gura in Gura