Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lampa clepsidra, cu nisipuri miscatoare, Sandscape Lamp

0 stars: 0.00 din 0 pareri

12376 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Lampa tip clepsidra, cu nisipuri miscatoare - iluminare LED in 7 culori si 4 moduri.

Fa cunostinta cu lampa Sandscape, un plus relaxant si fascinant pentru biroul tau. Experimenteaza captivanta lampa Sandscape - o lampa ca nimeni alta!

Folosind frumusetea linistitoare a nisipului care cade, aceasta lampa creeaza modele subtile, dar fascinante pe masura ce se misca. Lampa inovatoare prezinta o arta in miscare pe nisip, aducand o nota de liniste spatiului tau. Doar cu o simpla atingere, poti controla cu usurinta lampa, pentru a crea atmosfera dorita.

Miscarea blanda a nisipului combinata cu stralucirea calda a luminilor LED ofera o experienta vizuala linistitoare, perfecta pentru relaxare. Baza are lumini LED care sporesc subtil atmosfera. Lampa poate fi alimentata fie cu baterii, fie prin cablu USB, oferindu-ti libertatea de a alege cea mai convenabila optiune pentru nevoile tale.

Nisipul din interiorul discului de sticla poate fi rotit cu 180 de grade, permitand aerului sa circule prin partea de jos a nisipului si creand astfel un efect fascinant de cadere a nisipului. De fiecare data, cand nisipul se aseaza, modelele de nisip se schimba aleatoriu, asigurandu-se ca fiecare imagine este unica si nu va fi exact la fel ca inainte. Dupa ce nisipul se aseaza pe fund, acesta ramane nemiscat timp de 30 de minute inainte de a se intoarce si de a dezvalui un peisaj diferit.

Specificatii:
- Iluminare LED in 7 culori si 4 moduri
- Inclus: disc Sandscape, baza cu LED-uri si cablu de alimentare USB;
- Material: PP si sticla;
- Dimensiuni: 16 x 10 x 20 cm;
- Greutate neta: 470 grame;
- Alimentare: DC 5V, 3 x baterii AA (nu sunt incluse);
- Culoare: alb.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura