Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Cana pentru magnetizarea apei, 450 ml

0 stars: 0.00 din 0 pareri

140 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta cana este una dintre cele mai simple si eficiente metode a obtine apa magnetizata. Apa magnetizata actioneaza la nivel celular asupra tuturor organelor interne si este esentiala pentru toate functiile biologice ale organismului. Este mai alcalina decat apa obisnuita, mai clara, mai mineralizata si are proprietati antioxidante pronuntate care o recomanda in programele de slabire si detoxifiere.
Cana pentru magnetizarea apei are pereti dubli, fiind realizata la interior din ceramica, iar la exterior din inox. Cei 4 magneti incorporati sunt sanatosi, netoxici si sterili. Forma practica si capacitatea de 450 ml iti permite sa o porti mereu cu tine si sa te hidratezi de fiecare data cand ai nevoie.

I. Beneficii: Magnetizarea apei cu ajutorul canii magnetice ajuta la imbunatatirea compozitiei lichidului si ii ofera acestuia proprietati purificatoare prin crearea unui camp magnetic vertical in lichid. Magnetizarea apei inainte de consum ajuta la prevenirea tulburarilor digestive, a diferitelor afectiuni renale si chiar cardiace. Timp de secole, populatia chineza a practicat si practica in continuare magnetizarea apei pentru sporirea calitatii vietii. Apa magnetizata ajuta la reglarea pH-ului alcalin, impiedica formarea de pietre sau nisip, stimuleaza circulatia sangelui, elimina toxinele din organism si multe alte beneficii pe care le vei descoperi chiar tu. Campul magnetic puternic face apa magnetizata mai eficienta.

II. Cum functioneaza: Umple cana cu apa, inchide capacul si las-o cel putin 5 minute. Apoi te poti bucura in liniste de apa proaspat magnetizata. Pentru cele mai bune efecte, este indicat sa consumi minim 2L de apa magnetizata pe zi.

Noi te pretuim ca si client si satisfactia ta este foarte importanta pentru noi! In cazul in care ai intrebari sau comentarii referitoare la cana de magnetizare a apei, te rugam sa nu eziti sa contactezi.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura