Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dedurizator magnetic de apa, UP-2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1475 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Dupa cum stim: Apa este cea mai pretioasa resursa a noastra, deoarece contine multa nutritie de care corpul tau are nevoie sa functioneze corect. Dedurizatorul nostru magnetic de apa va crea o sursa nelimitata de apa ?moale? magnetica. Aceasta inseamna ca mineralele, care au tendinta de a se strange, se vor indeparta acum unele de celalalte, facandu-le mai mici si, ca urmare, mai usor de asimilat in corpul tau. Acesta este un lucru bun, deoarece multe persoane sunt deficiente de minerale. In plus, campurile magnetice promoveaza, de asemenea, vindecarea.
Cum functioneaza?
Dupa cum arata imaginea atasata, in timp ce apa trece prin dedurizatorul nostru magnetic, mineralele vor fi inmuiate si magnetizate.

Despre apa tare: practic, apa se misca prin pamant care dizolva mineralele, tinandu-le in solutie sub forma de saruri, constand in principal din calciu si magneziu. Cele mai multe dintre aceste saruri se cristalizeaza si se depun in cele din urma in interiorul conductelor, incalzitoarelor de apa, robinetelor si a altor aparate care utilizeaza apa gen masina de spalat rufe sau vase, boiler etc. Acest proces natural de cristalizare este accelerat prin incalzirea apei. Un strat gros de o jumatate de cm grosime depus va intarzia transferul de caldura cu pana la 70%. De asemenea, depunerile reduc durata de viata a acestor elemente si creste si necesarul de energie electrica. In plus, decalcifierea este costisitoare si dificila, asta daca chiar este posibila.

Dedurizatorul nostru magnetic este usor de instalat, nu necesita unelte sau modificari de instalatii sanitare. Pur si simplu il asezi in jurul conductei, cat mai aproape de sursa, urmand imaginile cu instructiuni de pe ambalaj. Are incorporati magneti permanenti puternici, astfel incat poate fi utilizat permanent fara o sursa de alimentare externa si deoarece este instalat in exteriorul conductelor, nu are intretinere.
Cum functioneaza dedurizatorul magnetic de apa?
Instalat in jurul conductei de apa si trecand apa printr-un camp magnetic ultra-puternic focalizat, aceste minerale si alte materiale devin suspendate in apa - pierzandu-si capacitatea de a se lipi de lucruri. Acest efect este atat de durabil, incat este nevoie de aproape 2 zile complete pana cand elementele din apa incep sa-si recapete puterea de legare. In majoritatea caselor, este mai mult decat suficient timp pentru ca apa sa calatoreasca de unde intra in casa pana cand coboara in sistemul de canalizare.
Care sunt avantajele?
Imbunatateste calitatea apei fara a utiliza substante chimice, astfel incat nu exista griji in privinta poluarii secundare.
In doar cateva luni vei incepe sa economisesti bani de la factura de energie si de-a lungul anilor vei observa ca o sa economisesti mai mult, deoarece instalatiile sanitare si aparatele vor rezista mai mult. O sa observi si o diferenta atunci cand te vei imbaia, pielea se va simti mai moale si nu uscata.

Atentionare: Dedurizatorul nu este destinat si nici aprobat pentru apa potabila. Specificatii:
Brand: Magiko
Aplicatii: potrivit pentru uz casnic;
Carcasa durabila din plastic ABS;
Piese magnetice realizate din 100% magneti neodim de calitate superioara (NdFeB);
Putere 6200 gauss, 200% mai puternic in comparatie cu dedurizatoarele de apa normale;
Dimensiuni: 32x32x30 mm;
Usor de instalat (se foloseste pentru prindere un cablu de plastic);
Instalare: Pe conducta de apa cat mai aproape de sursa;
Putere magnetica mare;
Tip: Tratarea apei, Sistemul pur de tratare a apei;
Poate fi folosit ca dedurizator magnetic de apa, economizor magnetic de combustibil si economizor magnetic de gaz;
Culoare: Galben;
Cantitate: 2 Perechi;
Certificare: CE, RoHS.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura