Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Magnet neodim bloc, 5x5x1 mm, putere 350 g, N48, placat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

132 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest magnet bloc, la fel ca si ceilalti supermagneti ai nostri, este realizat dintr-un aliaj special NdFeB, care permite magnetului neodim bloc sa obtina o forta de atragere extrema in raport cu dimensiunile lui...mic, dar superputernic. Cautat de pasionatii de aeromodelism, acest magnet neodim acoperit cu aur a fost conceput prin prisma pasionatilor de magneti. Acesta sustine, de exemplu, 2-3 coli de hartie A4. Se vede foarte frumos atunci cand 2-4 magneti sunt utilizati pentru a sustine niste foi de hartie. Un magnet foarte discret cu o grosime de doar 1 mm!

Magnetul neodim bloc 5x5x1 mm are polii nord si sud pe cele doua suprafete mari.

Exemple de aplicatii versatile pentru magnetii neodim bloc:

- hobby & DIY, de ex. pentru agatarea uneltelor;
- mesterii ii folosesc si ii incorporeaza in mobila pentru inchideri discrete;
- atelier si la confectionarea modelelor;
- constructii si inginerie mecanica;
- decoratiuni creative;
- medicina.

Combinatia neodim-fier-bor este in prezent cel mai puternic material magnetic disponibil la nivel mondial. Chiar si in cazul suprafetelor mici, magnetii neodim obtin o putere de atractie remarcabila, ceea ce ii face foarte versatili.

Avantajele acestui tip magnet:

- compact si puternic;
- forta mare de atractie pe o suprafata mica;
- "bun la toate", cu o multitudine de aplicatii.

Atentie! Magnetii neodim sunt tari si fragili, in special cei cu grosimi mai mici / forte de atractie mai mari. Acestia se pot sparge usor! Prin urmare, trebuie evitat un impact necontrolat a doi magneti, precum si un soc mecanic extern sau o presiune!

De retinut! Puterea mentionata este pentru un magnet atasat in plan orizontal de o suprafata! Un magnet atasat de un perete vertical poate sustine o sarcina de doar 20% din puterea sa de atractie. Depinde de asemenea, de caracteristicile suprafetei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura