Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Folie magnetica autoadeziva 70 x 20 mm, grosime 0,4 mm

0 stars: 0.00 din 0 pareri

186 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Folia magnetica este un cauciuc flexibil izotropic, confectionat din pulbere de ferita legata cu compusi de macromolecule. Este de culoare maro inchis pe ambele fete, cu adeziv pe fata nemagnetica, iar grosimea este de 0,4 mm. Asigura o aderenta instantanee si buna pe suprafetele metalice, gen frigider, a unor poze sau coli de hartie. Datorita adezivului de 0,1 mm, grosimea totala a unui bucati de 70 x 20 mm este de 0,5 mm. Se poate taia cu usurinta folosind un foarfece pentru a crea lungimea sau forma perfecta. De asemenea, se poate si cu ajutorul cutter-ului sau la ghilotina.

De exemplu, profesorii folosesc aceasta folie magnetica autoadeziva pentru a crea instrumente educationale originale. Singurul lucru de care ai nevoie este o suprafata metalica sau o tabla magnetica.

Avantaje:

- magnetica, elastica, flexibila si autoadeziva;
- schimbare rapida si fara efort;
- sistem care permite sa creezi grafici noi, in functie de campania de promovare;
- calitate care convinge.

Indeplineste certificatul EN71-3, REACH, ASTMA F963-08, care atesta ca este productie verde pentru SUA si piata europeana.

Te rugam sa retii!!! Folia magnetica nu poate fi utilizata ca suprafata de atasare pentru alti magneti (neodim, ferita) sau folii magnetice. Daca esti in cautarea unei folii pe care sa prinzi magneti sau folie magnetica, poti verifica categoria noastra: Folii feromagnetice.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura