Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Levitator magnetic 0-300 G, cu iluminare LED

0 stars: 0.00 din 0 pareri

560 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Levitatorul magnetic este un dispozitiv fascinant ce utilizeaza principiile electromagnetice pentru a suspenda si manipula obiecte fara contact fizic.

Prin combinarea campurilor magnetice si a fortelor de respingere, acesta poate mentine obiecte in aer de pana la 300 grame, contracarand gravitatia. De asemenea, obiectele nu trebuie sa contina metal pentru ca vor fi atrase de baza magnetica.

Levitatorul magnetic a fost creat special pentru a levita diferite obiecte si a le expune intr-un mod fascinant. Magnetul va pluti in aer numai atunci cand este centrat pe platforma. O sa iti ia ceva timp si o sa fie nevoie si de putina indemanare, dar iti garantez ca rezultatul este WOAW!

Functionand pe baza legilor lui Faraday si ale inductiei electromagnetice, levitatorul magnetic consta intr-un sistem de bobine electromagnetice amplasate strategic, care genereaza campuri magnetice variabile pentru a interactiona cu un obiect feromagnetic. Acest fenomen este adesea utilizat in cercetarea stiintifica si in aplicatii tehnologice avansate, precum trenuri de levitatie magnetica sau aparate medicale pentru levitarea si manipularea precisa a unor obiecte delicate in cadrul interventiilor chirurgicale.

Levitatoarele magnetice reprezinta, de asemenea, subiectul unor experimente artistice si de divertisment, ilustrand spectaculosul echilibru intre fortele magnetice si gravitatie intr-un mod captivant si futurist.

Dispozitivul are un design futuristic, elegant cu iluminare LED. Il face sa se incadreze in orice decor acasa, la birou sau la scoala, mai ales pentru lectiile didactice. Va duce stiinta despre magnetism la un alt nivel.

Specificatii:

* Tensiune de intrare: 100-240 V 1A;
* Tensiune de iesire: 12V 2A;
* Material: ABS si metal;
* Dimensiuni baza: 150 x 50 mm;
* Dimensiuni disc: 67 x 13,5 mm;
* Dimensiuni ambalaj: 220 x 220 x 180 mm;
* Greutate neta: 993 g;
* Greutate bruta: 1340 g;
* Culoare: negru;
* Finisaj: mat;
* LED: albastru.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura