Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Joc de constructie magnetic, Magnetic Tiles Castle, 88 piese

0 stars: 0.00 din 0 pareri

2376 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Magnetic Tiles este un cadou educational perfect pentru copii. Acest set cu placi magnetice de constructie este jocul pe care l-am recomanda la toti cei care au copii. Cei mici il vor indragi din prima clipa si va fi jocul lor preferat chiar si dupa zile intregi de distractie. Pot deveni arhitecti, ingineri, visand si construind la scala mare, prin realizarea unor constructii magnetice unice, precum un castel, avion s.a.!

Magnetic Tiles este perfect pentru jocul deschis. Poate fi utilizat intr-o varietate de moduri diferite, in functie de copil si de interesele si fascinatiile lor actuale. Cel mic isi controleaza si isi ghideaza propria joaca, mai degraba decat jucaria care lucreaza din greu pentru el. Este important ca copiii sa aiba posibilitatea sa se joace cu jucarii deschise. Nu numai ca lasa loc pentru ca imaginatia unui copil sa infloreasca, dar incurajeaza si creativitatea si gandirea critica. Jucariile deschise tind, de asemenea, sa atraga copiii mult mai mult decat jucariile care au doar un scop stabilit. Spre deosebire de jucariile tipice, fiecare placa magnetica poate fi inlocuita si mai multe pot fi adaugate pentru a construi obiecte cat de mari. Permit copiilor constructia unor forme noi in fiecare zi, bazate pe creativitatea si viziunea fiecaruia.

Placile magnetice pot fi jucate in atat de multe moduri diferite. Realizarea structurilor 3D este atat de usoara cu Magnetic Tiles, chiar si copiii mici o pot gestiona independent. Pot fi, de asemenea, utilizate pentru a crea imagini si modele 2D pe o suprafata plana. Deoarece placile sunt translucide, acestea functioneaza fantastic la o sursa de lumina sau folosite la o fereastra pentru a profita de frumoasele reflexii care sunt create intr-o zi insorita. Placile magnetice pot fi combinate si cu alte jucarii, precum constructia unui garaj pentru masini, amenajarea unei incinte pentru animale sau realizarea unei rachete pentru a duce omuletii de joaca in spatiu. Este intr-adevar o jucarie foarte versatila.

Setul de constructie magnetic este format din 88 de piese, dar se pot adauga intotdeauna mai multe piese pentru constructii mai mari si diversificate. Este grozav pentru orice varsta. Cu siguranta poate atrage o varietate de varste si va putea fi folosit din nou si din nou, pe masura ce copiii tai vor creste. De fapt, ca si adult, daca te straduiesti sa participi la jocul copiilor tai, acest joc este si pentru tine! Jocul Magnetic Tiles este recreativ, distractiv si excelent pentru legatura dintre parinti si copii, cu ore de distractie. Nu este niciodata prea devreme sa incepi sa dezvolti creativitatea copiilor. Vor invata jucandu-se si vor dobandi un puternic simt al culorilor, al formelor geometrice, inclusiv forme 3D. Creativitatea este cheia succesului in mediul de astazi, in continua schimbare. Timpul petrecut construind diverse forme tridimensionale ajuta copilul sa isi imbunatateasca atentia, rabdarea, nivelul de concentrare, capacitatea de proiectare, gandirea logica si cea critica.

Datorita magnetilor puternici incorporati, se va putea construi fara a exista riscul ca la un moment dat sa se destrame. Prin urmare, poate fi folosit pentru a realiza structuri uriase.

Caracteristici:

- Forta magnetica puternica;
- Plastic ABS superior;
- Colturile rotunde si netede;
- Joc educational;
- Set de constructie;
- Piese colorate;
- Set de 88 piese (patrat x12, dreptunghi x2, triunghiu x15, triunghiu inalt x4, triunghiu lat x8, gard x4, ferestre si usi x14, platforma cu roti x1, alte accesorii x18).

Atentie! Jocul nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Poate contine piese mici ce pot fi usor inghitite.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura