Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Jucarie set de constructie magnetic, iluminat

0 stars: 0.00 din 0 pareri

206 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Acest set de constructie magnetic tip Roller Coaster vine cu un total de 142 de piese unice si colorate. De asemenea, sunt incluse si bile colorate, bile iluminate si blocuri magnetice de constructie, piese de tunel pentru a face trasee interesante.

Acest set este cadoul ideal pentru prichindel. Il va ajuta sa stapaneasca cunostintele geometrice de baza, despre magneti, constructii, forme 3D, sa-si dezvolte imaginatia, gandirea spatiala 3D, logica , motrica si multe altele! Produsul este foarte creativ, aducandu-le copiilor ore de distractie, atat ca sa il asambleze in moduri diferite, cat si ca sa se joace cu el, regland si calculand pista de coborare pentru bile.

Roller Coaster-ul cu bile este un succes si printre adolescenti sau chiar parinti. Bilele sunt plasate singure la punctul de inceput si trec printr-un tur frenetic la viteza maxima.

Caracteristici:

- Dezvolta inteligenta, creativitatea, imaginatia si flexibilitatea copiilor.
- Le permite copiilor sa gandeasca si sa exploreze in mod activ lucruri necunoscute.
- Au fost selectate cele mai bune materii prime ABS, ecologice si netoxice, iar tehnologia ultrasonica de lipire, face ca materialele sa fie puternice si durabile.
- Calitate premium, textura mata, colturi netede si rotunjite, piese usoare .
- Unic si divers: placi magice colorate, bile stralucitoare colorate, conducte netede si ferestre rotative, care permit copiilor sa creeze diverse modele arhitecturale.
- Roller Coaster-ul este iluminat usor, astfel incat sa nu deranjeze ochii, sporind distractia, mai ales pe intuneric;
- Reprezinta o combinatie de competitie dinamica si statica.
- Usor de asamblat si de demontat. Cei mici pot construi, de asemenea, si in alte forme mai mici 3D, sa exploreze posibilitati infinite.
- Forta magnetica puternica, astfel nu va exista riscul ca Roller Coaster-ul sa se destrame.
- Mai multe metode de joc: jocul plan in genul tangram, jocul tridimensional, constructia finala a Roller Coaster-ului si jocuri competitionale. Diverse configuratii si forme interesante.
- Poate fi folosit in jocul de familie, la o intalnire cu prietenii sau ca si cadou pentru cel mic.
- Activitatile parinte-copil care pot fi desfasurate acasa conduc la imbunatatirea schimburilor emotionale dintre parinti si copii, conduc la cresterea sanatoasa a corpului si mintii copilului si sunt, de asemenea, favorabile stimularii potentialului interior al copilului.

Atentie! Jocul nu este potrivit pentru copii sub 3 ani, datorita pieselor mici ce pot fi usor inghitite.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura