Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Umidificator de aer cu ultrasunete, lampa UVC, 28 W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

4879 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Ia-ti la revedere de la raceli, probleme respiratorii sau alergii, cu umidificatorul nostru de aer. Poti seta nivelul de umiditate perfect oriunde te afli. Ai trei nivele de setare a umiditatii: scazut, mediu si inalt. Raceala, gripa sau alergiile de pe tot parcursul anului pot rezulta din umiditatea excesiv de scazuta din locuinta sau de la birou. Umiditatea interioara adecvata este esentiala pentru sanatatea ta. Intervalul ideal de umiditate din interior este cuprins intre 45% si 65%.

Rezervorul de 7,5 litri iti va permite sa te bucuri de aerul perfect hidratat timp de pana la 44 ore, in functie de nivelul setat.

Una dintre cele mai simple si cele mai bune solutii este cumpararea unui umidificator de aer. Umidificatorul de aer mareste umiditatea din aerul inconjurator in cateva secunde si o pastreaza atat timp cat doresti.

Aparatul H-150 este un umidificator cu ultrasunete, ceea ce inseamna ca este foarte eficient si totusi are un consum foarte redus de energie. Foloseste vibratiile atomizate cu ultrasunete pentru a dispersa apa sub forma de ceata.

Acest model nu este doar un umidificator obisnuit! Este echipat si cu lampa bactericida / virucida de dezinfectare si sterilizare UV.

Vei fi surprins placut si de nivelul redus de zgomot de sub 35 dB sau consumul redus de energie.

In pachet vei gasi umidificatorul, o telecomanda pentru controlul de la distanta si instructiuni.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura