Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Lampa UVC bactericida / virucida

0 stars: 0.00 din 0 pareri

348 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Lampa este potrivita pentru dezinfectarea camerelor din locuinte, mansarda, birou, fabrica, restaurant, hoteluri, spital, sali de clase, dezinfectarea cumparaturilor, etc.

Dezinfectarea, igienizarea si sterilizarea UVC are o aplicabilitate larga, care corespunde normelor din domeniul medical - 99,99% Rata de sterilizare UVC. Lampa Bactericida si virucida cu UV este un dispozitiv inteligent pentru dezinfectarea incaperilor, cu o raza de actiune de 10 la 60 m.

Lampa functioneaza cu tub de inalta calitate cu putere de 55W, care are 3 caracteristici importante: eficienta, consum redus de energie si durabilitate. Astfel riscul de poluare cu mercur este redus la minim. Tubul are o durata de functionare de pana la 9000 ore, iar ulterior calitatea lampii scade cu doar 20%.

GHID: I. Operare manuala:

1. Inchide toate usile si ferestrele.
2. Conectare si pornire.
3. Apasa butonul ON / OFF de pe panoul tactil.
4. Selecteaza setarea timpului 15min / 30min / 45min / 60min prin butonul de setare a timpului.
5. Lampa UV se va aprinde dupa o intarziere de 10 secunde cand timpul de dezinfectare este setat.

II. Operare telecomanda:

1. Inchide toate usile si ferestrele.
2. Conectare si pornire.
3. Apasa butonul ON / OFF de pe telecomanda.
4. Selecteaza setarea timpului 15min / 30min / 45min / 60min pe telecomanda.
5. Lampa UV se va aprinde dupa o intarziere de 10 secunde cand timpul de dezinfectare este setat.

III. Functionarea senzorului de miscare:

1. Lampa UVC cu un senzor de miscare detectiv la 360, se va activa dupa 20 de secunde dupa ce este pornit si nimeni nu se afla in raza sa de actiune.
2. Cand senzorul de miscare este activat, se va opri automat atunci cand detecteaza ca cineva sau ceva se apropie / se misca in jurul lampii si va alarma Di ... Di ... Di ... timp de 10 secunde pentru a arata ca lampa s-a stins. Si lampa se va activa din nou dupa alte 20 de secunde, cand nimeni nu se mai afla in raza sa de actiune.
3. Daca doresti sa dezactivezi senzorul de miscare, tine apasat butonul de setare a timpului timp de 5 secunde pana cand ledul se stinge si se aude sunetul Di ... care iti confirma ca senzorul este oprit.
4. Daca doresti sa activezi senzorul, tine apasat acelasi buton timp de 5 secunde pana cand ledul se aprinde si se aude vocea Di .... Sau pur si simplu deconecteaza
lampa timp de 5 secunde, apoi conecteaz-o din nou. Senzorul se va activa automat.
5. Senzorul de miscare poate trece prin materialele nemetalice, cum ar fi placa de lemn, plastic, tesaturi etc. Nu poate trece prin peretele de beton si placa de metal. Deci, cand lampa UVC functioneaza, se va stinge atunci cand detecteaza ca cineva sau ceva se misca chiar si in afara camerei si se va aprinde din nou cand a plecat.

IV. Functia luminii de dezinfectare:

Radiatiile ultraviolete ucid o varietate de microorganisme care includ bacterii, virusi, spori de mucegai, drojdii, alge, protozoare etc. Suprafetele care au fost contaminate de microorganismele mentionate mai sus, apa si aerul pot fi dezinfectate de radiatiile ultraviolete.

V. Nota:

1. Oamenii si animalele de companie trebuie sa paraseasca zonele atunci cand functioneaza lumina UV.
2. Suprafata lampii trebuie mentinuta curata.
3. Lampa este fragila. Te rugam sa ai grija cu ea.
4. Ar trebui depozitata bine pentru a evita deteriorarea accidentala a sterilizatorului.
5. Conform celei mai recente linii directoare privind diagnosticul si tratamentul Covid-19 publicat de Comisia Nationala de Sanatate, virusul este sensibil la ultraviolete (UV) lumina si caldura, astfel incat radiatiile UV sunt un mod rapid si eficient de a dezinfecta incaperile impotriva germenilor si virusilor.

Conform ghidului, spatiile interioare ar trebui dezinfectate cu lumina UV cu o intensitate de peste 1,5 wati pe metru patrat. O lampa UV poate dezinfecta obiecte la un metru timp de cel putin o jumatate de ora.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura