Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Tablou Pin Art XL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

85 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Tablou Pin Art XL

Considerat o jucarie clasica din anii 80, tabloul Pin Art este foarte popular si in prezent.

Fii creativ si transforma obiectele de zi cu zi in opere de arta fascinante cu acest tablou Pin Art. Pur si simplu apasa mana pe acele fine de metal sau orice alta parte a corpului pe care doresti sa o faci 3D. Uite asa vei avea propria sculptura unica. Imaginea tridimensionala ramane intacta atata timp cat nu este deranjata. Oricand doresti o poti lua de la capat si crea astfel la nesfarsit. Fii creativ si cu alte obiecte, doar imaginatia e limita.

Adu-ti aminte de un pat de cuie, insa acest pat de ace este departe de a fi chinuitor. Doar creezi arta intriganta in cateva secunde. Nu te vei mai uita niciodata la o pereche de ochelari de soare, un capsator, foarfece sau chiar propria ta fata in acelasi mod.

Tabloul Pin Art este perfect ca obiect decorativ pe birou sau in orice colt al casei. Poti avea in fiecare zi o decoratiune noua si inedita. De asemenea, intr-o conversatie poate fi un spargator de gheata interesant.

Pin Art poate fi si o jucarie senzoriala grozava pentru copiii cu varsta de trei ani sau peste. Un cadou frumos pentru toata lumea!
Specificatii:
- Modele 3D cu o simpla atingere;
- Material: pinuri metalice + rama plastic cu pexiglas;
- Dimensiuni: 20 x 4 x 15 cm;
- Greutate: 845 g.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura