Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Joc magnetic de societate Klask 2, pentru 2 jucatori

0 stars: 0.00 din 0 pareri

289 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pune-te in pozitie, suteaza si Gool!

Klask 2 este un joc de societate captivant si plin de energie. Reuneste prietenii si familia pentru ore intregi de distractie si competitie. Inspirat din sporturile de masa, acest joc aduce in casa atmosfera unui stadion plin de entuziasm.

Cu o tematica simpla, dar extrem de captivanta, Klask 2 pune doi jucatori in fata unei mese de joc cu dimensiuni compacte, intr-o arena virtuala unde fiecare miscare conteaza. Scopul este sa impingi o minge magnetica in poarta adversarului. Pentru asta te folosesti de un camp magnetic sub masa si de o piesa de control in forma de maneta.

Cu reguli simple, dar cu un nivel de complexitate care creste odata cu abilitatile jucatorilor, Klask 2 devine rapid un joc preferat pentru toate varstele. De la copii la adulti, toti se vor bucura de provocarea de a-si testa reflexele si strategiile intr-un mediu distractiv si plin de suspans.

Cu componente de calitate si un design compact, Klask 2 este perfect pentru a fi luat cu tine oriunde mergi, fie la picnicuri, calatorii sau intalniri cu prietenii. Este o alegere excelenta pentru cei care cauta sa aduca o doza sanatoasa de distractie si competitivitate in viata lor sociala.

Acest joc KLASK are terenul dreptunghiular si in loc de porti are 2 gauri adanci care functioneaza ca si goluri. In mijlocul terenului, 3 piese magnetice albe servesc ca obstacole. Piesa ta de joc este un pion magnetic negru, pe care il controlezi tinand un magnet mai mare sub masa.

Deci ce faci? Reactioneaza rapid si coordonat, apoi termina cu usurinta jocul. Primul care ajunge la 5 goluri marcate castiga.
Caracteristici:
- dimensiuni masa: 44.5 x 34.5 x 14 cm;
- pentru 2 jucatori;
- timp de joc 10 minute;
- varsta recomandata 8+.

Atentie! Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Contine piese mici care pot fi usor inghitite.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura