Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 4 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Joc Kit educativ de experimente electromagnetism, 38 piese

0 stars: 0.00 din 0 pareri

147 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Un kit educativ conceput pentru a demonstra si explora proprietatile magnetismului si principiile fizice legate de campurile magnetice, de asemenea, pentru a explora si demonstra relatia dintre electricitate si magnetism. Acest kit este potrivit pentru elevi, pasionati de stiinta sau oricine doreste sa inteleaga mai bine fenomenele magnetice si electromagnetice prin experimente practice.

Iata ce poate include un astfel de kit:
- Magneti de diferite forme si dimensiuni, din ferita, cu polaritatile marcate rosu-albastru (Nord si Sud): magneti dreptunghiulari (1 mare 98*20*6 mm si 2 mici 49*8,5*8,5 mm), circulari (2 mari D31,5*d16*6 mm si 6 mici D15,5*7,5*5 mm) si sub forma de potcoava (2 buc 48*40*7,5 mm).
- 1 x Busola: pentru a invata cum se aliniaza un magnet cu campul magnetic al Pamantului.
- 1 x Pilitura de fier (in cutie sigilata): pentru vizualizarea liniilor campului magnetic.
- 1 x Electromagnet: Fire de cupru infasurate, necesare pentru a crea electromagnet si pentru a studia inductia electromagnetica.
- 6 x Agrafe metalice, 2 x Fluturasi magnetici, 1 x Fir bumbac: Acestea servesc pentru demonstrarea atractiei magnetice si a fortei exercitate de magneti.
- 2 x Becuri, 1 x Cablu conector rosu si 1 x Cablu conector negru: Pentru a arata fluxul de curent si functionarea circuitelor electrice.
- Diferite accesorii plastic: 2 x Carturi cu compartiment pentru magnet, 1 x Compartiment baterie, 1 x Suport bec, 2 x Baze, 1 x Suport triunghi, 1 x Capac, 1 x Stand, 1 x Stalp, 8 x Conuri suport pentru indicatoarele tip steag de poli, 8 x Indicatoare tip steag de poli, marcate cu rosu si alb.
- 6 x Inele cauciuc.
Experimente posibile: - *Atragerea si respingerea magnetilor*: Testarea polaritatilor opuse si similare ale magnetilor.
- *Vizualizarea campului magnetic*: Folosind pilitura de fier deasupra unui magnet pentru a observa cum se formeaza liniile campului magnetic.
- *Levitatia magnetica*: prin care un obiect este suspendat in aer fara contact fizic direct, se bazeaza pe respingerea magnetilor.
- *Verificarea polilor unui magnet*: poate fi realizata prin metode simple, care iti permit sa identifici polul Nord si polul Sud, precum: folosirea busolei, interactiunea cu un alt magnet sau folosirea accesoriilor.
- *Testarea materialelor magnetice*: Identificarea obiectelor care sunt sau nu atrase de magneti.
- *Crearea unui electromagnet*: conectand electromagnetul deja asamblat la o baterie, pentru a vedea cum curentul electric genereaza un camp magnetic.
Cu acest kit poti realiza cel putin 10 experimente diferite.
Beneficii educationale Un astfel de kit ajuta la invatarea practica a conceptelor esentiale din fizica, cum ar fi: - Forta si campul magnetic; - Polii magnetici si interactiunile lor; - Electromagnetismul si relatia dintre electricitate si magnetism; - Electromagnetismul si interactiunile intre curentul electric si campurile magnetice; - Legea inductiei electromagnetice* si modul in care se poate genera electricitate.
Acest kit ofera o experienta interactiva, ajutandu-i pe copii sa inteleaga mai bine fenomenele fizice si incurajeaza gandirea critica si curiozitatea stiintifica, la dezvoltarea abilitatilor de rezolvare a problemelor si intelegerea aplicata a legilor fizicii.
Recomandat pentru copiii de peste 7 ani.
Atentie! Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Contine piese mici care ar putea fi usor inghitite, astfel existand un pericol de sufocare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura