Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Joc sapa si descopera un mamut, Dig a Mammoth Skeleton, 4M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

55 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Joc sapa si descopera un mamut, Dig a Mammoth Skeleton, 4M

Descopera cele mai mari secrete ale naturii!

Hai sa devii un paleontolog de top dezgropand oasele stramosului elefantilor, care a locuit pe pamant cu milioane de ani in urma. Apoi asambleaza piesele pentru a crea scheletul uimitor al unui mamut. Scheletul lui are aproximativ 21 cm inaltime cand este asamblat.

CUM FUNCTIONEAZA:
Asambleaza situl arheologic (tava de carton) inainte de a incepe procesul de sapare. Dupa ce ai terminat, aseaza blocul de ipsos in mijloc si loveste blocul de ipsos cu ciocanul din pachet. Cand oasele incep sa apara, curata blocul cu grija cu o perie pentru a nu deteriora scheletul.

Odata ce toate oasele mamutului au fost gasite, urmeaza instructiunile de asamblare pentru a pune oasele impreuna (17 oase in total). La final, poti pune scheletul de dinozaur pe un suport, astfel incat sa il folosi si ca obiect de decor. Cu siguranta iti vei uimi prietenii, creand de asemenea, si subiecte interesante de discutie.

Continutul setului arheolog preistoric 4M: bloc de ipsos cu bucati de schelet, dalta, perie, ceara adeziva, suport, instructiuni de utilizare.

Atentie! Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Contine piese mici care ar putea fi usor inghitite, astfel existand un pericol de sufocare.

[video width="1280" height="720" mp4="https://supermagneti.ro/wp-content/uploads/2023/06/DIG-A-DINOSAUR-SKELETON.mp4"][/video]
Trimite mesaj
Din Gura in Gura