Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Joc Traseu electric cu bile, Electric Marble Run KidzLabs 4M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

110 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Traseu electric cu bile, Electric Marble Run, KidzLabs, 4M

Construieste acest traseu cu bile motorizat si invata cateva legi de baza ale miscarii.

Electric Marble Run de la KidzLabs 4M este o jucarie mecanica robotizata care aduce impreuna lumea jucariilor si tehnologia robotica. Ofera o experienta interactiva si captivanta pentru copii si chiar si pentru adulti pasionati de tehnologie.

Jucariile mecanice robotizate ofera oportunitatea copiilor de a-si dezvolta imaginatia si de a-si crea propriile scenarii si povestiri. Aceste jucarii pot stimula creativitatea si incuraja copiii sa creeze propriile lor aventuri si sa exploreze diferite roluri si functii. Ele pot fi si instrumente educative, ajutand la invatarea conceptelor stiintifice si tehnologice intr-un mod interactiv si distractiv. Ofera o combinatie intre distractie, educatie si dezvoltare a abilitatilor, invatandu-i pe copii sa devina curiosi, creativi si interesati de tehnologie si stiinta.

CUM FUNCTIONEAZA:
Bateria actioneaza motorul, care roteste angrenajul melcat pe axul sau. Angrenajul actioneaza la randul sau roata de rotatie. O bila ajunge in pozitia de sus, poate cadea si intra in spirala. Gravitatia face bila sa se rostogoleasca in jurul spiralei pana ajunge in gaura de jos.

Pachetul contine: baza, pista in spirala, placa din spate, roata, placa frontala, motor, conector, capac motor, blocarea caii, capac baterie, angrenaj de transmisie, bile metalice x 8, capace terminale x 2, suruburi x 5 si alte piese. De asemenea, necesar, dar nu este inclus in kit: 1 baterie AAA de 1,5 V, o surubelnita mica.

Atentie! Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Contine piese mici care ar putea fi usor inghitite, astfel existand un pericol de sufocare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura