Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Joc Kit constructie bec, Eco-Tech Bulb, Green Science, 4M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

99 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Kit constructie bec, Eco-Tech Bulb, Green Science, 4M

Construieste si porneste acest bec stralucitor cu ajutorul gravitatiei sau la manivela pentru a-ti lumina imprejurimile. Becul Eco-Tech este un generator cu dubla putere care transforma gravitatia sau miscarea mainii in energie electrica.

Aproape un miliard de oameni din lume inca traiesc fara o sursa consistenta si fiabila de energie electrica. Se bazeaza pe lampi cu kerosen periculoase si scumpe, care polueaza mediul. Tehnologia din interiorul becului Eco-Tech nu necesita lumina solara, ulei sau baterie pentru a functiona, oferind o alternativa ecologica si ieftina la lampile cu kerosen.
Accesul la lumina prin acest design puternic si inovator va ajuta, in viitor, sa scoata milioane de oameni din saracie.

Pachetul contine: A: Cutie de viteze, B: Capac fir, C: Conector sticla (stanga), D: Conector sticla (dreapta), E: Capac motor, F: Motor, G: Articulatie maner, H: Capac bec, I: Lumina LED, J : Maner, K: Surub, L: surub mic, M: surub saiba. De asemenea, necesar, dar nu este inclus: o sticla de apa reciclata de 1 litru si o surubelnita mica.

Atentie! Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Contine piese mici care ar putea fi usor inghitite, astfel existand un pericol de sufocare.

https://supermagneti.ro/wp-content/uploads/2023/06/GreenScience-ECO-TECH-BULB.mp4"
Trimite mesaj
Din Gura in Gura