Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Joc constructie robot dragon, Dragon Robot, KidzRobotix, 4M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Kit constructie robot dragon, Dragon Robot, KidzRobotix, 4M

Ai grija! Cu acest kit fascinant iti poti construi propriul robot dragon care se taraste pe podea. Fii hipnotizat in acelasi timp de falcile fioroase care se deschid si se inchid in timp ce se taraste.

Dragon Robot de la KidzRobotix 4M este o jucarie mecanica robotizata care aduce impreuna lumea jucariilor si tehnologia robotica. Ofera o experienta interactiva si captivanta pentru copii si chiar si pentru adulti pasionati de tehnologie.

Jucariile mecanice robotizate ofera oportunitatea copiilor de a-si dezvolta imaginatia si de a-si crea propriile scenarii si povestiri. Aceste jucarii pot stimula creativitatea si incuraja copiii sa creeze propriile lor aventuri si sa exploreze diferite roluri si functii. Ele pot fi si instrumente educative, ajutand la invatarea conceptelor stiintifice si tehnologice intr-un mod interactiv si distractiv. Ofera o combinatie intre distractie, educatie si dezvoltare a abilitatilor, invatandu-i pe copii sa devina curiosi, creativi si interesati de tehnologie si stiinta.

STEAM este o abordare educationala care adauga o dimensiune artistica (A) la acronimul STEM, care reprezinta Stiinta (ST), Tehnologie (T), Inginerie (I), Arta (A) si Matematica (M). Adaugarea artei in cadrul STEM subliniaza importanta creativitatii, a gandirii critice si a exprimarii artistice in procesul de invatare si rezolvarea problemelor. La KidzRobotix, proiectul STEAM implica construirea unui robot functional (TEHNOLOGIE si INGINERIE), dar si crearea unei prezentari vizuale a robotului care sa fie artistica si expresiva (ARTA).
CUM FUNCTIONEAZA:
Angrenajul melcat si angrenajele mici din cutia de viteze reduc viteza de deplasare intre motor si manivelele de pe partea laterala a cutiei de viteze. Astfel face ca manivelele sa se roteasca incet. Manivela transforma miscarea circulara de la cutia de viteze in miscarea inapoi si inainte. Acest lucru impinge rotile din spate inapoi si inainte. De asemenea, face maxilarul sa se deschida si sa se inchida. Cand manivela impinge spre spatele dragonului, rotile din fata se rotesc inainte in timp ce rotile din spate sunt impinse spre spatele robotului. Cand manivela se impinge inapoi spre partea din fata a dragonului, legaturile curbate aduc rotile din spate sa se deplaseze inainte. Functioneaza cu 1 baterie AA de 1,5 V.

Atentie! Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Contine piese mici care ar putea fi usor inghitite, astfel existand un pericol de sufocare.

https://supermagneti.ro/wp-content/uploads/2024/03/Dragon-Robot-4M.mp4
Trimite mesaj
Din Gura in Gura