Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Jucarie kit constructie robot crab, Table Top Robot

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Kit constructie robot crab, Table Top Robot, KidzRobotix, 4M

Asambleaza un crab robot inteligent care ar putea detecta marginile oricarei platforme si sa faca viraje rapide pentru a evita caderea. Porneste-l si aseaza-l pe masa pentru a-i urmari cascadoriile uluitoare.

CUM FUNCTIONEAZA:

Bateria furnizeaza energie electrica motorului. Pune robotul pe masa si porneste-l. Ai sa observi ca robotul se va misca lateral, exact ca un crab. Picioarele robotului sunt special concepute pentru a absorbi un impact. Daca robotul cade accidental de pe masa, picioarele vor fi prima parte care va atinge solul. Acest lucru face ca picioarele sa absoarba cea mai mare parte a fortei de impact, minimizand daunele aduse sasiului. Daca impactul este mare, picioarele se pot desprinde de pe sasiu, dar nu iti face griji, acestea pot fi reinstalate si utilizate din nou si din nou.

Pachetul contine: capota, cadru cu motor instalat, 8 picioare, suport baterie, 2 cleme, 3 suruburi, antena din sarma metalica, 2 capace de capat, 2 axe, 2 roti dintate, instructiuni. De asemenea, sunt necesare dar nu sunt incluse in acest set: surubelnita mica, 1 baterie de 1,5 volti (AAA).

Atentie! Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Contine piese mici care ar putea fi usor inghitite, astfel existand un pericol de sufocare.

Premii:

2014 Parents Choice Award - Approved Award (USA)

[video width="656" height="480" mp4="https://supermagneti.ro/wp-content/uploads/2023/06/KidzRobotix-TABLE-TOP-ROBOT-4M.mp4"][/video]
Trimite mesaj
Din Gura in Gura