Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Jucarie kit constructie robot, Wacky Robot, KidzRobotix

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Kit constructie robot, Wacky Robot, KidzRobotix, 4M

Intra in lumea cool a stiintei cu acest robot extraordinar si iesit din comun. El se misca in moduri amuzante si bizare. Ochii lui LED se aprind, facandu-l sa arate ca o lanterna. Cand electricitatea curge in angrenajele robotului si in ochii robotului, ea aduce robotul traznit la viata!

CUM FUNCTIONEAZA:

Circuitul creat prin conectarea carcasei bateriei la cutia de viteze si la capul robotului permite curentului electric sa circule fara probleme atunci cand bateria este pornita. Comutatorul de pornire completeaza circuitul si lasa un curent electric sa circule in cutia de viteze si in ochii robotului, dand viata robotului traznit!

Pachetul contine: cutie de viteze, 2 picioare de robot, 2 picioare de robot, ochi de robot LED, suport de calibrare, brat robot dreapta, brat robot stang, falca optionala, 2 capace superioare, 2 articulatii pentru picioare, 2 capace pentru articulatii pentru picioare, compartiment baterie, capac compartiment baterie, 6 suruburi cu cap plat, 3 suruburi mici. De asemenea, sunt necesare dar nu sunt incluse in acest set: surubelnita mica, 2 baterii de 1,5 volti (AAA).

Atentie! Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Contine piese mici care ar putea fi usor inghitite, astfel existand un pericol de sufocare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura