Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Joc constructie robot calamar, Squid Robot, KidzRobotix, 4M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

90 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Kit constructie robot calamar, Squid Robot, KidzRobotix, 4M

Construieste-ti propriul robot calamar care seamana cu unul real! Pentru a se deplasa el isi vibreaza corpul si iti lasa impresia ca tentaculele lui au prins viata. Fii hipnotizat de miscarile tentaculelor.

Squid Robot de la KidzRobotix 4M este o jucarie mecanica robotizata care aduce impreuna lumea jucariilor si tehnologia robotica. Ofera o experienta interactiva si captivanta pentru copii si chiar si pentru adulti pasionati de tehnologie. Squidbot-ul este un exemplu de vibrobot - un robot care se misca folosind vibratii.

Jucariile mecanice robotizate ofera oportunitatea copiilor de a-si dezvolta imaginatia si de a-si crea propriile scenarii si povestiri. Aceste jucarii pot stimula creativitatea si incuraja copiii sa creeze propriile lor aventuri si sa exploreze diferite roluri si functii. Ele pot fi si instrumente educative, ajutand la invatarea conceptelor stiintifice si tehnologice intr-un mod interactiv si distractiv. Ofera o combinatie intre distractie, educatie si dezvoltare a abilitatilor, invatandu-i pe copii sa devina curiosi, creativi si interesati de tehnologie si stiinta.

STEAM este o abordare educationala care adauga o dimensiune artistica (A) la acronimul STEM, care reprezinta Stiinta (ST), Tehnologie (T), Inginerie (I), Arta (A) si Matematica (M). Adaugarea artei in cadrul STEM subliniaza importanta creativitatii, a gandirii critice si a exprimarii artistice in procesul de invatare si rezolvarea problemelor. La KidzRobotix, proiectul STEAM implica construirea unui robot functional (TEHNOLOGIE si INGINERIE), dar si crearea unei prezentari vizuale a robotului care sa fie artistica si expresiva (ARTA).
CUM FUNCTIONEAZA:
Bateria face ca axul motorului sa se roteasca. Greutatea axului este pe o parte, asa ca atunci cand motorul functioneaza il face sa se miste in cerc. Acest lucru continua sa schimbe centrul de greutate al robotului, facand robotul sa vibreze rapid. Vibratiile fac picioarele sa se ridice unul dupa altul, ceea ce face ca robotul sa mearga.

Pachetul contine: partea superioara a corpului, partea inferioara a corpului, cap, tentacule, capac baterie, motor, picior din fata, picior din spate x 2, ajustator x 2, capac terminal x 2, ochi x 2, surub x 4. De asemenea, sunt necesare, dar nu sunt incluse in kit: 2 baterii AAA de 1,5 volti, o surubelnita mica.

Atentie! Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Contine piese mici care ar putea fi usor inghitite, astfel existand un pericol de sufocare.

https://supermagneti.ro/wp-content/uploads/2024/03/Squid-Robot-4M.mp4
Trimite mesaj
Din Gura in Gura