Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Joc experimente stiinta Pamantului, Earth Science, Steam, 4M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

178 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Kit experimente stiinta Pamantului, Earth Science, Steam, 4M

Invata despre puterea naturala a Pamantului si experimenteaza distractia nelimitata a stiintei geologice. Creeaza un vulcan, mine pentru cristale minerale si cresteti propriile colectii unice de cristale.

Cu acest kit poti demonstra urmatoarele experimente:

1. Stiinta cristalelor
Observa cum se formeaza cristalele! Setul stiintific de crestere a cristalelor include experimente fascinante, interesante cu care poti studia structura cristalelor. Poti realiza experimente chimice pentru a-ti creste propriul cristal care straluceste in intuneric, un aglomerat de cristale rubin si un copac de zapada-cristal.
Continut pachet: punga mare de compus cristal alb* (un compus de baza numit fosfat de monoamoniu), punga mica de amestec rosu, baza patrata transparenta cu capac, baza hexagonala transparenta cu capac, recipient hexagonal, baza de cristal luna care straluceste in intuneric, bol pentru amestecare, lingura pentru amestecare, 1 set de hartie pentru copac zapada de cristal.

2. Minierea de cristal
Extrage cristalele dintr-un bloc de ipsos si fa-ti propria colectie de cristale diferite, pe care ulterior sa le studiezi.
Setul este destinat copiilor care vor sa imite un geolog. Procesul de sapare trebuie facut cu rabdare ca un geolog adevarat. Activitatea poate dura cateva ore sau zile, in functie de capacitatea copilului. Aceasta este esenta distractiei de sapat.
Continut pachet: 1 bloc de ipsos cu 8 cristale ingropate in interior, 1 unealta de sapat special conceputa, 1 perie, 1 lupa, 1 set vitrina cu capac si card de baza, 1 punga.

3. Realizarea unui vulcan
Cu ajutorul matritei din pachet, construieste un vulcan pe care ulterior sa il pictezi intr-o culoare maro/rosu sau iti poti alege propria schema de culori. La final, folosind otet si bicarbonat de sodiu poti face vulcanul sa erupa.
Continut pachet: o matrita vulcan, doua pungi de amestec ipsos de calitate fina, vopsea cu sase culori, o pensula, doua benzi de cauciuc si un agitator.

STEAM este o abordare educationala care adauga o dimensiune artistica (A) la acronimul STEM, care reprezinta Stiinta (ST), Tehnologie (T), Inginerie (I), Arta (A) si Matematica (M). Adaugarea artei in cadrul STEM subliniaza importanta creativitatii, a gandirii critice si a exprimarii artistice in procesul de invatare si rezolvarea problemelor.

Atentie! Nu este potrivit pentru copii sub 3 ani. Contine piese mici care ar putea fi usor inghitite, astfel existand un pericol de sufocare.

[video width="1280" height="720" mp4="https://supermagneti.ro/wp-content/uploads/2023/08/STEAM-Powered-Kids-Earth-Science-4M.mp4"][/video]
Trimite mesaj
Din Gura in Gura