Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Joc Kit experimente de crescut cristale, Crystal Growing, 4M

0 stars: 0.00 din 0 pareri

50 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Kit experimente de crescut cristale, Crystal Growing, 4M

Observa cum se formeaza cristalele! Kitul stiintific de crestere a cristalelor include experimente fascinante, interesante cu care poti studia structura cristalelor.

Cu Crystal Growing de la 4M realizeaza experimente chimice pentru a-ti creste propriul cristal.

Pune-ti o pereche de manusi de cauciuc, imbraca un sort, ochelari de protectie si hai sa inceapa stiinta!
Cum functioneaza
Cand adaugi pliculetul de pulbere in apa fierbinte, aceasta se descompune in particule minuscule in apa. Aceste particule sunt mult prea mici pentru a fi vazute. Lichidul se numeste apoi o solutie de pulbere. De fapt,
se numeste solutie saturata, deoarece daca amesteci mai multa pulbere, nu se va dizolva mai mult. Incet, apa se raceste, iar putina apa se evapora. Acum, apa nu poate mentine toate particulele dizolvate, iar unele incep sa se uneasca din nou. Mai multe particule li se alatura si, in timp, grupuri de particule se reunesc. Particulele se unesc intr-un mod organizat, formand cristalele pe care le vezi.

Pentru varste peste 10 ani. Atentie! Nu este potrivit pentru copiii sub 10 ani. Se doreste a fi un kit educational care demonstreaza un principiu stiintific intr-un mod distractiv. Toata asamblarea si functionarea ar trebui sa fie efectuate si supravegheate de un adult. Cititi toate instructiunile inainte de a incepe.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura