Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Joc de litere si cifre magnetice din spuma, tabla de scris

0 stars: 0.00 din 0 pareri

144 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Setul de litere si cifre magnetice din spuma ii ajuta pe cei mici sa inteleaga mai bine conceptele abstracte, prin implicarea simtului tactil.

Cutia de depozitare robusta contine 52 de litere mari, 130 litere mici, 20 de numere, 16 simboluri matematice, 1 tabla de scris magnetica cu doua fete , 2 markere si 1 burete. Setul este format din doua culori: albastru (consoane + numere) si rosu (vocale). Satisface pe deplin nevoile de ortografie ale tuturor cuvintelor si propozitiilor obisnuite. Foarte util pentru predarea literelor, numerelor, cuvintelor sau a culorilor! Contine tot ce este necesar pentru a invata vocabularul, ortografia, construirea propozitiilor, recunoasterea formelor. Cutia de depozitare este compartimentata. Fiecare caseta are litera corespunzatore, astfel incat copiii sa poata invata sa distinga si sa clasifice.

Toate literele si cifrele sunt realizate din spuma EVA durabila, netoxica, prietenoasa cu mediul. Textura este foarte moale, potrivita pentru mainile copiilor. Se pot spala. Au o dimensiune de aproximativ 1.2", cu un magnet acoperit complet pe spate. Literele si cifrele magnetice pot fi atasate pe tabla de scris si pe alte suprafete metalice, precum frigider sau masina de spalat vase.

Tabla de scris magnetica cu doua fete, nu numai ca poate atrage literele si cifrele din set, dar se poate scrie si desena pe ea cu un marker pe baza de apa. Este foarte usor de sters si reutilizat.

Acest set de litere si cifre magnetice din spuma este potrivit copiilor de peste 3 ani. Este perfect pentru utilizarea in gradinite, precum si in scoala primara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura