Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Joc Cub tangram magnetic, 3D Magic Cube, Kaleidoscope

0 stars: 0.00 din 0 pareri

67 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Are you ready to master the shape shifter Magic Cube?

Magic Cube este un cub tangram magnetic, format din 12 piese magnetice conectate. Cubul are incorporati in total 36 de magneti din pamanturi rare.

Poate fi transformat rapid in forme uimitoare pentru divertisment nesfarsit. Colecteaza toate modelele pentru posibilitati nelimitate! Aduna si combina 2 sau mai multe cuburi pentru a construi structuri mai mari. Creaza mai multe posibilitati pe masura ce adaugi cuburi. Extinde cubul si du-l intr-o alta dimensiune!

Cubul nostru magnetic este distractiv si poate tine copiii ocupati ore intregi, deoarece se transforma in 72 de forme pentru a stimula mintea, corpul si imaginatia. Magic Cube este noua tendinta pentru reducerea stresului si relaxare.
Cum se deschide?
Cubul tangram magnetic Magic Cube poate fi deschis doar in 2 din cele 8 colturi ale sale. Incepe de la unul dintre aceste colturi tragandu-l usor, ca si cum ai deschide un fistic. Apoi poti continua sa incerci sa faci forma dorita.
Cum se inchide?
Acum vor fi testate cel mai mult aptitudinele tale! Trebuie sa iti dai seama cum sa conectezi colturile inapoi, astfel incat sa aduci cubul la forma lui patrata! Lasa usor cubul magic sa se plieze pana cand simti ca magnetii se conecteaza, apoi stii ca ai creat una dintre forme.

Magic Cube este ideal ca si cadou pentru toate varstele. Perfect pentru toate ocaziile. La birou, in masina, acasa sau pur si simplu ca un mic suvenir.

Toate cuburile pot fi combinate intre ele.

Varstat recomandata 6+ ani.
Dimensiuni: 58x58x58 mm.
Greutate: 114 g.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura