Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aspirator robot Onson J10C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1000 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aspiratorul robot Onson J10C indeplineste diferitele tale cerinte de curatare.

Aspiratorul robot inteligent Onson J10C este o modalitate eficienta de a te elibera de treburile casnice destul de plictisitoare, permitandu-ti sa petreci mai mult timp cu membrii familiei sau sa te concentrezi asupra altei activitati. Un design simplu si rotund, care se potriveste perfect in oricare casa, fie ca este o casa moderna sau o minunata casa victoriana.

Comenzi smart: foloseste aplicatia ONSON pentru a personaliza, programa si monitoriza sesiunile de curatare, starea accesoriilor si chiar sa primesti alerte de eroare.

Benzi de granita si cos de colectare praf de 500 ml: monteaza benzile de granita din pachet pentru a delimita si curata zonele dorite. Cu modurile de curatare multipla, de curatare automata selectiva, de margine, de punct fix sau programare, asigura o curatare eficienta si temeinica.

Tehnologie de aspiratie puternica: aspiratie puternica de 2000 Pa MAX pentru a absorbi praful, resturile si murdaria. Aspiratorul robot ONSON J10C are si functia de presurizare automata a covorului, care este usor de operat prin telecomanda.

Sistem inteligent de curatare: design slim cu o inaltime de doar 7 cm. Aspiratorul robot ONSON J10C este echipat cu senzori in infrarosu, care pot identifica in mod eficient mobilierul, obstacolele si scarile, planificand cel mai bun traseu, pentru a te asigura ca de fiecare data va fi eficient. Are un grad de urcare de 12-15 pentru ca aspiratorul robot sa traverseze covorul.

Mod de lucru inteligent: datorita varietatii de moduri optionale de curatare si timpilor de aspirare prestabiliti, curatenia va fi floare la ureche chiar si in timp ce lucrezi, dormi sau esti departe de casa. Functia de incarcare automata si continuare a sarcinii te asigura ca va fi intotdeauna curata casa

Moduri multiple de curatare  

Curatare automata;
Curatare punct fix;
Curatarea muchiilor;
Curatare aleatorie;
Curatare programata.

Sistem de miscare inteligenta

Identifica usor mobilierul si obstacolele, astfel va fi planificat un traseu optim pentru o curatare eficienta si completa de fiecare data.

Incarcare automata

Cand bateria robotului este descarcata, aspiratorul robot se va intoarce automat la statia de incarcare prin detectare inteligenta. Nu este nevoie sa iti faci griji cu privire la epuizarea puterii sau la mutarea manuala a aspiratorului robot.

Curatare inteligenta in conditii de siguranta

Aspiratorul robot are un senzor anti-cadere, astfel ca detecteaza mediul inconjurator pentru a se proteja de caderea pe scari si a alte margini.

Miscare fara efort

Doua roti mari au fost proiectate pentru ca aspiratorul robot sa se deplaseze fara efort de la podeaua dura pana la covor. Rapid si eficient, totul devine usor de curatat fara intrerupere.

Mod de setare inteligent

Mai multe moduri optionale de curatare si timpul de aspirare prestabilit. Fac curatarea casei sa fie floare la ureche in timp ce lucrezi, dormi sau nu esti acasa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura