Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Atragem ideile tale!

Membru Bizoo de 3 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Aspirator robot Onson J20C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1435 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Afisaj in timp real: Aspiratorul robot Onson J20C poate vedea zona care este curatata, in timp real in aplicatie, formand o harta de curatare. Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la petele omise pentru ca iti va restabili aspectul curat al casei.

Curatare detaliata: Designul senzorului inteligent la 360 permite aspiratorului sa alunece usor sub pat si canapea si sa curate fiecare zona unde este ascuns praful. Are mai multe moduri de curatare si timpi de aspirare pentru a te asigura de curatenia casei fara efort.

Aspirare puternica: Aspiratorul robotizat de la ONSON cu putere 2100Pa absoarbe praful, resturile si murdaria. Ideal pentru covoare si podele din lemn de esenta tare. Functionare simpla cu telecomanda sau curatare automata cu un singur buton, mai multe optiuni, pentru a satisface diferitele tale nevoi.

Silentios si inteligent: Aspiratorul robot ONSON nu face mult zgomot in timpul curatarii, astfel ca poate fi folosit si in toiul noptii. El se va intoarce automat la baza de incarcare pentru a se incarca, dupa care sa isi continue misiunea.

Confort Wi-Fi: Aplicatia ONSON Home iti permite sa finalizezi aspirarea cu 0 sarcini. In plus, exista un tutorial detaliat despre manualul de curatare a robotului, care poate fi utilizat cu incredere.

Crezi in aspiratorul robot ONSON J20C care iti poate aduce o experienta de viata diferita. Poate rezolva problemele de curatenie plimbandu-se el prin casa pentru tine. De asemenea, poate mentine un mediu curat acasa, astfel incat sa nu iti mai faci griji legate de curatenie si sa te poti bucura si de alte momente.

Moduri multiple de curatare  

Curatare automata;
Curatare punct fix;
Curatarea muchiilor;
Curatare aleatorie;
Curatare programata.

Cartografiere in timp real

Observa zona de curatare a robotului si locatia lui in timp real.

Tehnologie anti-cadere

Are un senzor inteligent care detecteaza de exemplu treptele si astfel previne caderea.

Detectarea automata a obstacolelor

In timpul curatarii covoarelor poate detecta obstacolele din fata, astfel incat sa previna coliziunile.

Reincarcare automata

In cazul unei puteri insuficiente a aspiratorului robot, el va reveni automat la baza reincarcabila pentru a continua incarcarea si ulterior curatarea pentru a asigura finalizarea sarcinii.

Autonomie mare

Cele 120 de minute de utilizare te va asigura ca isi va duce sarcina pana la capat.

Design subtire

Inaltimea de 7,2 cm, impreuna cu decibelul ultra-scazut, permite aspiratorului robotizat de podea sa curate cu usurinta diferite colturi ale casei.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura